Партньори

Сигнално-охранителна Техника

Paradox Security Systems

Paradox Security Systems

http://www.paradox.com

От 1989 година, Paradox Security Systems Ltd постоянно обновява и развива
продуктите си, за да отговори адекватно на постоянно променящите
се изисквания на охранителната индустрия – от датчици за движение
в началото, последвани от линия алармени контролни панели през 1994
година, както и серията алармени контролни панели DIGIPLEX с криптирана комуникационна шина през 1996 година.
През 2001 година, Paradox представи
обширна гама безжични системи, включващи конзолата Magellan.
През последните няколко години компания развива обширен софтуерен отдел, тъй като тенденциите в охранителната индустрия се насочват към софтуерни продукти за наблюдение.
Продуктите на Paradox се разпространяват в над 100 страни по света и се ползват с успех в широк кръг обекти – от малкия дом и офис до големи корпоративни и промишлени сгради, хотели, производствени помещения, развлекателни центрове и други.
Екипът по проучване и разработка работи непрестанно, за да създаде продукти, които се отличават и с технологичните си характеристики, и
с естетическия си вид. Всеки продукт трябва да може да се използва лесно и да осигурява превъзходно ниво на сигурност.
Получила световно признание за иновативните си технологии и усъвършенстван дизайн, днес частната компания Paradox е в топ 10 на най- големите производители на охранителни системи в света

Honeywell

Honeywell

http://www.security.honeywell.com

Верни на принципите си, Honeywell Security осигуряват надеждни решения в охранителната индустрия.Техните продукти постоянно се обновяват и развиват, за да отговарят адекватно на постоянно променящите се изисквания на охранителната индустрия.

Превъзходните системи от най-ново поколение Galaxy, предлагани от Honeywell, дават възможност на инсталаторите на охранително оборудване да създадат всякакви размери системи, от жилищни системи до инсталации с високи изисквания към сигурността – като напр. банки. Панелите се допълват от пълна гама периферни устройства, предлагащи интегрирана приспособимост, която остава без конкуренция в охранителната индустрия.

Elkron

Elkron

http://www.elkron.it

От създаването си през 1974 г. в Торино, италианската компания Elkron се утвърждава като амбициозен и иновативен участник на пазара на охранителна техника в Италия и Европа. Фирмата разполага с 16 сертификата за качество, издадени в различни страни (включително ISO 9001 и UNI EN ISO 14001), 22 международно регистрирани патента, 1550 собствено разработени и произвеждани продукта, 110 000 технически професионалисти. На световно ниво опитът и стремежът за непрекъснато усъвършенстване на Elkron се доказват от произведените 26 000 000 продукта.

Telegrafia

Telegrafia

http://www.telegrafia.eu/bg/Pages/default.aspx

Телеграфиа е словашка компания, производител на системи за ранно оповестяване с крайни акустични устройства, системи за ранно предупреждение и др. Телеграфия е представена чрез свои партньори в голяма част от Европа, Океания, Нова Каледония и др.

INIM ELECTRONICS

INIM ELECTRONICS

http://www.inim.biz

Фирма Inim Electronics е италианска фирма, производител на пожароизвестителна техника, сигнално охранителна техника и системи за сградна автоматизация. Характерно за тях е, че имат уникални авангардни разработки и патенти, които правят тяхната техника една от най-модерните на пазара.

Виж също

Услуги и Решения

Услуги и Решения Научете повече