Партньори

Пожароизвестителна Техника

Apollo Fire Detectors Ltd

Apollo Fire Detectors Ltd

http://www.apollo-fire.co.uk/

Apollo Fire Limited е история на успеха. Фирмата се е  разрастнала от производител на йонизационни димни детектори с една производствена линия в наистина глобална компания, с еднa огромна гама от продукти и е на централно място в днешната противопожарна защита.

System Sensor

System Sensor

http://www.systemsensoreurope.com

System Sensor Europe, част от групата Honeywell е най-големият световен производител на пожароизвестителна техника.

Те дистрибутират своите изделия чрез установени партньори - дистрибутури и инженерингови фирми, които спазват техните изисквания за качество на монтаж, обслужване и поддръжка. 

Notifier by Honeywell

Notifier by Honeywell

http://www.notifierfiresystems.co.uk

Notifier by Honeywell e част от Honeywell International Inc,  един от най-големите производители и доставчици на оборудване за пожароизвестителни системи в света.

NOTIFIER е пионер в политиката за развитие на сложни системи за ранна за детекция на пожар, като се започне с прости конвенционалните продукти до големите мрежови многопанелни интелигентни системи.

Morley IAS by Honeywell

Morley IAS by Honeywell

http://www.morley-ias.co.uk

Morley IAS by Honeywell, един от водещите производители на пожароизвестителни панели и свързаното с тях оборудване за професионални пожароизвестителни монтажници в света. Целта им е да осигуряват висока стойност на техните изделия чрез множество технически иновации

INIM ELECTRONICS

INIM ELECTRONICS

http://www.inim.biz

Фирма Inim Electronics е италианска фирма, производител на пожароизвестителна техника, сигнално охранителна техника и системи за сградна автоматизация. Характерно за тях е, че имат уникални авангардни разработки и патенти, които правят тяхната техника една от най-модерните на пазара.

Safe Fire Detection

Safe Fire Detection

http://http://www.safefiredetection.com/

Safe Fire Detection Inc. се ангажира да предоставя най-добрата поддръжка на клиентите си в индустрията.
Компанията предлага цялостни решения за аспирационна, водна, пламъчна и термична детекция.

PowerSonic

PowerSonic

http://www.power-sonic.com

Корпорацията Power-Sonic има повече от 40 години опит в производството на батерии. От създаването си през 1970 година те са фокусирани върху проектирането и производството на акумулаторни батерии и зарядни устройства. Техните продукти се продават в над 70 страни по света за широка гама от електронни и индустриални приложения, където се изисква качествено захранване.

Виж също

Услуги и Решения

Услуги и Решения Научете повече